Our family tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 26, 2009

Monday, May 18, 2009

sad. mad. hate. fate.

sad that i had to leave things i like to do.


mad cos i have to deal with things i dont like to do.


hate cos i have to accept without anything to say no.


fate cos i know it's written.

or

can i change the fate?

Sunday, May 17, 2009

a few video sharing... jangan masuk youtube ye...

Sungguhpun anakanda baru masuk 8 bulan, namun begitu, beliau amat suka bergurau secara kasar dengan abahnya yang mmg suke kacau beliau... siap mintak lagi nak suruh abahnya kacau... lihat video ganas ini (notes: jangan bimbang, kami SAYANG anak. So, ni lakonan aje. Beliau tidak ditumbuk betul2):

video


Yang ni pulak video menunjukkan beliau, Cik Aryana Aryssa suke bangat digendung abahnya yang makin sakit pinggang mendukung beliau. Beliau kini 8 kilo:

video

Saturday, May 16, 2009

Aida sebagai MC di staff gathering Ofis bulan March

Assalamualaikum...

Hayoo... Sudah lama saya tidak menjejakkan jari ke kekunci komputer dan menghantar khabar berita terkini saya. SIBUK dan SIBUK. Tapi, tiada masalah. Saya sedang mengumpulkan maklumat dan bahan untuk update setiap hari, takpun setiap minggu, atau dua minggu sekali (nampak sangat mmg takde masa nak update).

Lanjutan itu, terimalah update dari bahan yang telah lama berkepuk dalam pendrive saya ni: AIDA SEBAGAI MC STAFF GATHERING MARCH. Saya dah penah bagitau kan saya suka jadi MC provided pihak penganjur majlis tak kibut dan saya tenang mengendalikan majlis.

Di tempat saya bekerja sekarang ni, kami semua dah macam satu family. Satu family in the sense that we call each other sayang, akak, abg, and en for lelaki yang dah kawin dan to show respect. And sudah menjadi tradisi untuk kami berjumpa sebulan sekali dengar ucapan VP dan seterusnya bagi2 hadiah and MAKAN. So, kali ni, saya menjadi MC untuk membolehkan saya menunjukkan skil yang dipelajari masa training dgn Nanim tempohari. Enjoy the pics!!



Saya dengan poyonya menjadi pengacara. ada yang kata mcm nak baca berita je. ada yang kata asyik dia je. yeke? Mamu tu la yang anak dia lahir Mac, ada dalam entry before ni. Haslina tu staf finance, kebetulan masa hari tu adalah last day dia keje dgn kami. Sedey gak: seorg yang berdedikasi, sopan dan lurus bendul. heheh.. i miss you la dey!!


Lepas abih makan-makan, kaum wanita akan tolong membungkus baki makanan untuk sapa2 nak bawak balik. dan kemas yang mana patut la. justeru, sapa yang takat makan dan blah akan dihina dan dicerca oleh yang tinggal dan sedang bekerja. sambil tu, kami kan ada fotografer HEDGEBEEWHY... dia pun tunjuk skill la lepas gi training kat Janda Baik hari tu... yang kat atas tu kami kami terkehel rahang... ahahahahah...


tetiba jumpa gambar ni... yang atas gambar last year..masa safety and health punya event. muda belia la masa ni... then gambar lepas dah mula bertudung. baru pas beranak, kurus sket. SEKARANG??????????

Sekian...