Our family tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
Daisypath Happy Birthday tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 2, 2016

Petrosains Science Festival is back!

Salam to all!

This will be a very short blog post, so rugi kalau tak baca. Haha.

Cuti sekolah pertengahan tahun is almost here. It's from 10 to 18 September 2016. So adik-adik and parents who have yet to plan any activity for this joyous occasion (well, for the students sbb tak payah susun buku ikut jadual, and for the parents sbb takde aksi lari sana sini hantar anak sekolah agama, taekwando, bagai and of course jalan kurang jem), COME AND VISIT PETROSAINS! Sebab apa?

Selain centre kitorang yang membawakan sains dengan cara yang lebih menarik dan of course fun, we will be having a week of Petrosains Science Festival from 13 to 18 September 2016. Meh share sikit picture:

Haaaa. Nampak tak tu. Ada website khas for this special event tau.

Venues will be at the Galleria Petrosains where we have lined up fun workshops for all ages. Also, talks and forums on exciting topics. And then over the weekend, 16 - 18 september 2016, we will extend our venue to tge Esplanade, Suria KLCC. See below:-

Aaaaa so venue dah confirm. Date dah tau. Entrance fee? It's so cheap you know! Rm5 per pax per entry (infant below 2 yo tak payah bayar. Ateeya dan shakyra free la kot eh? Heheh). And if you wish to join the workshop, it will be from rm10 per pax per workshop. Senarai seperti di bawah:-


Aaaaaa. See? Cheap kan? Kadang nak masuk workshop luar pon berpuluh2 ringgit sorang tau. Oh jap. Kalau nak tau lebih lanjut on workshops that we offer AND to purchase tickets online, bolehlah visit www.petrosains.com.my ye or from the website in the poster tu akan ada link to purchase.

There. I have told you all about it.. Tak lama dah event ni. In 2014, we have disappointed faces sbb tk dapat nak join workshop. Adalah lebih baik beli je online. Jangan lupa print apa yang patut ye.

It's gonna be fun and educational at one venue! Can't wait to see you there!


Oppppp chup! Pernah tgk barang2 kat gift shop petrosains? Ada mcm2 from DIY science things, gifts, soft toys, stationeries and macam2 laaaa. What's even better is, we are having a sale from 1 - 25 September 2016! Special for school holidays ni tauuu..

So, dah la haze kat luar tu, takyah susah2, meh dtg Petrosains at Level 4, Suria KLCC. Sejuk je kt sini. Heheheeh.